Weblapunk cookie-kat használ, ugyanúgy, mint a többi. Oldalunk használatával elfogadja ezek használatát.
Kategóriák

Adatvédelmi nyilatkozat - Parfüm utánzat webáruház

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-55293/2012.


A felhasználó az utanzat.hu webáruház oldalait regisztráció, és személyes adatok megadása nélkül megtekintheti.
Vásárláshoz azonban regisztráció, valamint személyes adatok megadása szükséges. A regisztrációs adatlap kitöltésével a felhasználó hozzájárul a megadott adatainak kezeléséhez a  Cheri Divat Kft. felé keletkezett kötelezettség teljesítése céljából.

A webáruház üzemeltetője csak azokat a személyes adatokat kéri, melyek mindenképpen szükséges az ügyfélkapcsolat fenntartásához rendelés esetén, a felhasználó által megrendelt áru kiszállítása, valamint a kibocsátandó számla kiállítása céljából. Ezek az adatok a következőek:

Teljes Név
Postai cím / Számlázási cím
Telefonszám
e-mail cím

A személyes adatok kezelésekor a Cheri Divat Kft. mint üzemeltető az 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

A webáruház üzemeltetője lehetőséget biztosít, hogy a felhasználó adatait bármikor módosítsa, regisztrációját - és ezzel személyes adatait törölje. A törlést a Cheri Divat Kft. mint üzemeltető email címén is kérheti, a regisztrációkor megadott email címen keresztül: / info[kukac]utanzat.hu /

Üzemeltető minden tőle elvárható intézkedést megtesz a személyes adatok biztonságos őrzéséért,  viszont műszaki hiba esetén az adatok elvesztéséért felelősséget nem vállal.

Adatkezelés

A webáruház használata során a Cheri Divat Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Cheri Divat Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb).

Ezen adatokat a Cheri Divat Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Cheri Divat Kft. megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Cheri Divat Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Az oldalon szereplő információkat, szövegeket a Cheri Divat Kft. fogalmazta, és készítette, ezek megjelenítése más weblapokon a szerző engedélye nélkül nem lehetséges.